Annuleren en retourneren

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Het kan natuurlijk gebeuren dat je de bestelling wilt annuleren of dat na de ontvangst van de bestelling blijkt dat je het artikel dubbel hebt. Geen probleem. Je kunt jouw bestelling annuleren of binnen 14 dagen naar ons terugsturen.


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is kosteloos, zolang deze nog niet is verstuurd. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou is verzonden, dan kun je de bestelling bij bezorging weigeren indien jouw bestelling wordt bezorgd door een transportbedrijf. Indien de bestelling door een postorderbedrijf wordt bezorgd, dan dien je de bestelling in ontvangst te nemen en kun je gebruik maken van het retourrecht, zie hieronder. Na de goede ontvangst van de retourzending zullen wij het door jou betaalde aankoopbedrag van het desbetreffende product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen, aan jou terugstorten. De eventuele verzendkosten voor het retourneren als gevolg van de annulering zijn voor eigen rekening.


Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ingaande op de dag van levering (het Herroepingsrecht). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden. Wij zullen het gehele aankoopbedrag van het desbetreffende product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na jouw melding, aan jou terugstorten mits wij voor die tijd het artikel retour hebben ontvangen of een sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden.

Uitzonderingen retourneren
De volgende artikelen komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht:

– Artikelen die door ToyAdventure tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
– Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Indien je gebruik wenst te maken van het Herroepingsrecht, dan kunt je een e-mail sturen naar info@toyadventure.nl of via deze link het retourformulier downloaden en het formulier ingevuld naar ons terugsturen per post of e-mail.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Verkeerde levering

Wanneer je in plaats van het bestelde product een ander product hebt ontvangen, wordt deze door ons kosteloos omgeruild voor het door jou bestelde product onder voorwaarde dat de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. Mocht je een verkeerde bestelling hebben ontvangen, dan verzoeken wij jou om contact met ons op te nemen.


Verkeerd adres
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Beschadiging

Indien jouw bestelling beschadigd of incompleet is, dan zullen wij ervoor zorgdragen dat het product kosteloos wordt opgehaald of dat het ontbrekende of nieuwe onderdeel kosteloos wordt geleverd . Wij verzoeken jou om contact met ons op te nemen indien jouw bestelling beschadigd of incompleet is.

Is de bestelling tijdens het transport beschadigd? Dan dien je dit te vermelden op de vrachtbrief.