Waarom wij

Welkom bij ToyAdventure, de online specialist op het gebied van buiten- en binnenspeelgoed!

ToyAdventure staat voor speelavontuur. Kinderen doen namelijk niets liever dan spelen, klimmen, glijden en ontdekken. In hun fantasiewereld beleven ze de mooiste en leukste avonturen. Met ons ruime en kwalitatief hoogstaande assortiment maken wij de dromen van jouw kind waar.

Zijn wij uniek? Zijn wij de allergoedkoopste? Beide vragen kunnen wij met ‘nee’ beantwoorden. Wat wij wel kunnen aangeven, is dat wij een uitgebreid assortiment hebben van een hoogwaardige kwaliteit tegen voordelige prijzen. Daarnaast wordt jouw bestelling vanaf € 100,- gratis bezorgd binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Een goede en persoonlijke service vinden wij zeer belangrijk. Wij zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, dan bellen wij jou dezelfde dag nog terug en ook jouw e-mail beantwoorden wij dezelfde dag. Daarnaast wil je natuurlijk jouw kind zo snel mogelijk verblijden met een nieuw speelavontuur. Jouw bestelling zullen wij dezelfde dag verwerken en zal normaal gesproken de volgende werkdag bij jou bezorgd worden.

Kortom, waarom zou u voor ons kiezen? ToyAdventure staat voor:

– Een uitgebreid assortiment
– Hoogwaardige kwaliteit
– Voordelig
– Gratis verzending binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 100,-
– Snelle levertijd
– Veilig betalen
– Goede en persoonlijke service

Wij zullen ons assortiment regelmatig uitbreiden met nieuwe producten. Mocht je aanbevelingen of opmerkingen hebben, dan staan wij daar graag voor open. Het speelplezier van jouw kind is immers ook ons plezier!

Met vriendelijke groet,

ToyAdventure